Welkom.html

Quadrant prefab aanbouw

Creëer extra ruimte in uw huis in zeven (werk)dagen

KWALITEIT

Quadrantbouw is ervan overtuigd dat onze prefab-aanbouwmethode u de beste prijs/kwaliteit verhouding biedt. Onze prefabaanbouwen worden door gecertificeerde vakmensen in onze werkplaats volledig op maat en naar uw wens gemaakt. Alleen de best geselecteerde materialen zijn goed genoeg voor een Quadrantbouw prefab-aanbouw! Onze kozijnen worden bijvoorbeeld gemaakt volgens het Komo Keurmerk. Hierdoor kunnen wij een garantie van 15 jaar aanbieden!


BETAALBAAR

De prefab-aanbouwen van Quadrantbouw worden door ervaren vakmensen in onze werkplaats gemaakt. We doen dit zeer efficiënt, onder geconditioneerde werkomstandigheden en hanteren een strakke planning. Hierdoor kunnen wij de prijs voor u zo laag mogelijk houden. De investering kan wel tot 20% lager zijn dan bij een traditioneel gebouwde aanbouw.


GEMAK

De Quadrantbouw prefab-aanbouwmethode is de snelste en eenvoudigste weg naar een ruimere woning. Door onze snelle en eenvoudige manier van werken (in zeven dagen compleet afgewerkt) kunt u uw aandacht volledig richten op het creëren van uw woonwens. Onze methode staat voor maximale opbrengst in licht en ruimte, maar met minimale overlast.


VOORDELEN OP EEN RIJ

De Quadrantbouw prefab-aanbouwmethode heeft een aantal voordelen ten opzichte van het traditionele aanbouwen. De voordelen op een rij:


  1. - Weersonafhankelijk bouwen

  2. - Efficiënte werkomstandigheden in de werkplaats en op de bouw

  3. - Maximale opbrengst in licht en ruimte

  4. - Minimale overlast

  5. - Hoge kwaliteit, maar lagere investering


GEINTERESSEERD, GEMOTIVEERD?

Neem vrijblijvend contact op voor meer

informatie of een afspraak.

 
Dienstverlening.html
Projecten_-_uitbouw.html
Projecten_-_dakopbouw.html
Projecten_-_restauratie_-_renovatie.html
Projecten_-_badkamers.html
Projecten_-_kozijnen.html
Over_ons.html
Contact.html