Welkom.html

REGELEN BOUWVERGUNNING

Wij kunnen het gehele traject voor het verkrijgen van een bouwvergunning voor u regelen. Dit houdt in: het maken van een bouwvergunningstekening, het opvragen van bestemmingsplannen en sonderingsrapporten, het maken van constructieberekeningen en het contact onderhouden met de ambtenaar van Bouw- en Woningtoezicht. Dit neemt u een hoop werk uit handen en u heeft nergens omkijken naar.


VERZORGEN BOUWTEKENINGEN

Soms wilt u zelf de vergunning aanvragen, maar heeft u hier wel een bouwtekening voor nodig. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen.


VERZORGEN CONSTRUCTIEBEREKENINGEN

Bij het verkrijgen van een lichte of reguliere bouwvergunning vraagt de gemeente bij constructieve wijzigingen om een constructieberekening. Het is een veilig idee als hier goed over nagedacht is! Wij werken nauw samen met een goede en erkende constructeur die deze berekeningen voor ons uitvoert. Quadrantbouw gaat alleen met goede constructies aan het werk.


ALGEMEEN BOUWADVIES

U wilt de bovenverdieping anders indelen, maar weet niet of u een bepaalde muur weg kunt halen. Of u heeft een scheur in het metselwerk van uw gevel en vraagt zich af of dat kwaad kan. U heeft lekkage maar weet niet waar het vandaan komt. Ook bij dit soort problemen willen wij u graag van dienst zijn.

Over_ons.html
Projecten_-_uitbouw.html
Projecten_-_dakopbouw.html
Projecten_-_restauratie_-_renovatie.html
Projecten_-_badkamers.html
Projecten_-_kozijnen.html
Contact.html